Εκπαιδευτικά προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης

Forum Instructions
Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, χλευαστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα, όπως επίσης και οι διαφημίσεις. Όσοι παραβούν τις οδηγίες, θα υποστούν και τις ανάλογες κυρώσεις. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum πριν προχωρήσετε.
 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  Σε αυτή εδώ την Ενότητα μπορείτε να αναρτήσετε τις προτάσεις σας, για την βελτίωση των Εκπαιδευτικών προγραμμάτων για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης
  3 Topics
  7 Posts
  Last post by ent_91 View the latest post
  Wed Oct 14, 2015 10:41 am
 • ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
  Κύριος σκοπός του προγράμματος στο θεματικό πεδίο «Φιλοσοφία» είναι η παρουσίαση και η μελέτη των βασικότερων ιδεών, θεωριών, εννοιών και προσώπων που διαμόρφωσαν το στοχασμό από την αρχαιότητα έως σήμερα.
  2 Topics
  3 Posts
  Last post by dacrotsis View the latest post
  Mon Oct 05, 2015 9:06 pm
 • ΓΛΩΣΣΑ
  Κύριος σκοπός του προγράμματος στο Θεματικό Πεδίο «Γλώσσα» είναι η μελέτη του φαινομένου της ανθρώπινης γλώσσας μέσα από ένα ιστορικό, γλωσσολογικό, κοινωνιολογικό και φιλοσοφικό πρίσμα.
  2 Topics
  3 Posts
  Last post by papad34 View the latest post
  Mon Oct 05, 2015 9:53 pm
 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ
  Το πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο «Βιομηχανική Αρχαιολογία» προσφέρει τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές γνώσεις σχετικά με την έννοια, προσέγγιση και λειτουργία των βιομηχανικών μνημείων, και επιδιώκει να φέρει τους συμμετέχοντες σε ουσιαστική επαφή με τη βιομηχανική κληρονομιά της Ελλάδας.
  3 Topics
  7 Posts
  Last post by TASOS View the latest post
  Wed Oct 14, 2015 4:06 pm
 • ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
  Το πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο «Θεωρία της Επιστήμης» διερευνά τα σημαντικότερα γεγονότα, πρόσωπα, ιδέες, θεωρίες κ.λπ. που διαμόρφωσαν την εξέλιξη των σύγχρονων επιστημών και της τεχνολογίας, καθώς και τις διάφορες ιστοριογραφικές τάσεις στην Ιστορία των Επιστημών και της Τεχνολογίας.
  1 Topics
  2 Posts
  Last post by NikosAst View the latest post
  Tue Oct 06, 2015 3:35 pm
 • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  Το πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο «Μαθηματικά και Τεχνολογία» εστιάζει καταρχήν στα σημαντικότερα σημεία της ιστορικής εξέλιξης των μαθηματικών και των εφαρμογών τους, ενώ επίσης πραγματεύεται θεμελιώδη ζητήματα της φιλοσοφίας των μαθηματικών και των σχέσεών τους με το νου και την πραγματικότητα.
  1 Topics
  2 Posts
  Last post by fefe View the latest post
  Wed Oct 14, 2015 10:22 am
 • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
  Το πρόγραμμα της Αρχαιολογίας αποσκοπεί, πρωτίστως, στην εξοικείωση των αποφοίτων Ανώτατης Εκπαίδευσης με τα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας.
  1 Topics
  4 Posts
  Last post by Alex1980 View the latest post
  Mon Oct 05, 2015 10:18 pm
 • ΙΣΤΟΡΙΑ
  Το πρόγραμμα επιδιώκει να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με ένα ευρύ φάσμα ιστορικών, πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτισμικών φαινομένων από την αρχαιότητα μέχρι και τη νεότερη εποχή.
  1 Topics
  1 Posts
  Last post by AnnKoul View the latest post
  Tue Oct 06, 2015 3:00 pm
 • ΤΕΧΝΗ
  ο πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο της Τέχνης προσβλέπει στη διεύρυνση και εμβάθυνση των γνώσεων των αποφοίτων Ανώτατης Εκπαίδευσης σε τέσσερις βασικούς τομείς της καλλιτεχνικής δραστηριότητας: θέατρο, χορό, κινηματογράφο, μουσική.
  1 Topics
  2 Posts
  Last post by ANNA45 View the latest post
  Thu Oct 08, 2015 1:32 pm
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
  Στο θεματικό πεδίο της Αρχιτεκτονικής το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσβλέπει στη διεύρυνση και εμβάθυνση των γνώσεων των αποφοίτων Ανώτατης εκπαίδευσης σε βασικές πτυχές της αρχιτεκτονικής δραστηριότητας στον ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
  1 Topics
  2 Posts
  Last post by KostasMitr View the latest post
  Mon Oct 05, 2015 10:09 pm
 • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
  Το πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο «Διαδικτυακά Περιβάλλοντα και Ηλεκτρονική Μάθηση», εστιάζει σε μοντέλα ένταξης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση και ψηφιακά περιβάλλοντα που υποστηρίζουν εναλλακτικές μορφές μικτής και από απόσταση μάθησης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ψηφιακά περιβάλλοντα που υποστηρίζουν ανοικτές μορφές εκπαίδευσης και μάθησης.
  1 Topics
  2 Posts
  Last post by zetapap View the latest post
  Wed Oct 14, 2015 4:10 pm
There are no topics or posts in this forum.

Return to Board indexWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

cron