Καταγραφή εντυπώσεων

Το πρόγραμμα στο Θεματικό Πεδίο «Διαδικτυακά Περιβάλλοντα και Ηλεκτρονική Μάθηση», εστιάζει σε μοντέλα ένταξης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση και ψηφιακά περιβάλλοντα που υποστηρίζουν εναλλακτικές μορφές μικτής και από απόσταση μάθησης. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε ψηφιακά περιβάλλοντα που υποστηρίζουν ανοικτές μορφές εκπαίδευσης και μάθησης.
Forum Instructions
Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, χλευαστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα, όπως επίσης και οι διαφημίσεις. Όσοι παραβούν τις οδηγίες, θα υποστούν και τις ανάλογες κυρώσεις. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τους Κανόνες Λειτουργίας του Forum πριν προχωρήσετε.

Καταγραφή εντυπώσεων

Postby Eirini_3 » Tue Oct 06, 2015 2:39 pm

Είμαι εκπαιδευτικός και ήθελα πάρα πόλυ να παρακολουθήσω αυτό το μάθημα. Μέτα από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, τελικά κατάφερα να έχω και εγώ συμμετοχή στα μαθήματα του πεδίου. Βέβαια αυτό δικαιολογέιται γιατί στο τμήμα εγγράφονται μόνο 25 άτομα, λόγω του ότι λαμβάνει χώρα σε ένα εργαστήριο πληροφορικής με έναν ορισμένο αριθμό υπολογιστών.
Έμαθα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τα ψηφιακά εργαλεία και την ένταξή τους στη διδασκαλία και τη μάθηση.
Eirini_3
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 02, 2015 11:31 pm

Re: Καταγραφή εντυπώσεων

Postby zetapap » Wed Oct 14, 2015 4:10 pm

Σε συνέχεια αυτού που αναφέρει η συνέδελφος θα ήθελα να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι να μπορείτε να κάνετε δεκτούς πολύ περισσότερους ανθρώπους σε μαθήματα σαν και αυτά. Είναι πολύ χρήσιμη η γνώση αυτή που παρέχεται, γεγονός που καθιστά άμεση την ανάγκη διεύρυνσης της δυνατότητας απεύθυνσης που είχε το πρόγραμμα έως τώρα.
zetapap
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 02, 2015 4:47 pm


Return to ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron