Προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης

(26.03.2014)

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες του 4ου κύκλου των Εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης, ότι ξεκινούν τα μαθήματα για τα Θεματικά Πεδία:

 

1. Φιλοσοφία (1ο και 2ο τμήμα)

2. Γλώσσα

3. Βιομηχανική Αρχαιολογία

4. Θεωρία Επιστήμης

5. Μαθηματικά και Τεχνολογία

6. Αρχαιολογία και Διαχείριση Πολιτισμικής Κληρονομιάς... (περισσότερα >>)

 


(20.03.2014)

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία της επιλογής προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αναρτηθεί Πίνακας με τους επιλεγέντες στον ιστότοπο του έργου http://www.plato-academy.gr/project/el. Η επικοινωνία με όσους επιλεγούν θα γίνεται μέσω e-mail. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μόνο μέσω e-mail με τους οργα... (περισσότερα >>)

 


(06.03.2014)

Στο πλαίσιο του Έργου "Ακαδημία Πλάτωνος: Η Πολιτεία και ο Πολίτης", Υποέργο "Εκπαίδευση Ενηλίκων", Δράση "Εξειδικευμένα Προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης" δημοσιεύεται Πρόσκληση για υποψήφιους διδάσκοντες (Διδάκτορες) προς ένταξη στο ανοιχτό μητρώο διδασκόντων.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε: α) "Απόφοιτοι-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Υποψήφιους Διδάσκοντες ", β)  "Α... (περισσότερα >>)

 


(20.02.2014)

Στο πλαίσιο της Πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης», Υποέργο 1 «Εκπαίδευση Ενηλίκων», Δράση 2 «Εξειδικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης», διοργανώνεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο 4ος κύκλος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε τομείς της φιλοσοφίας και γενικότερα των ανθρωπιστικών σπουδών και της θεωρίας της επιστήμης... (περισσότερα >>)

 


(16.02.2014)

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες του 3ου κύκλου των Εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης, ότι ξεκινούν τα μαθήματα για τα Θεματικά Πεδία:

1. Φιλοσοφία

2. Γλώσσα

3. Βιομηχανική Αρχαιολογία

4. Θεωρία Επιστήμης

5. Ιστορία

6. Τέχνη

7. Αρχιτεκτονική

Τα μαθήματα για τα Θεματικά Πεδία της Φιλοσοφίας, της Γλ... (περισσότερα >>)

 


(10.02.2014)

Στο πλαίσιο του Έργου "Ακαδημία Πλάτωνος: Η Πολιτεία και ο Πολίτης", Υποέργο "Εκπαίδευση Ενηλίκων", Δράση "Εξειδικευμένα Προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης" επισημαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα ανοικτό μητρώο διδασκόντων, το οποίο ανανεώνεται κάθε δυο ή και περισσότερους μήνες ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω Αί... (περισσότερα >>)

 


(14.01.2014)

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής των πιστοποιητικών επιμόρφωσης στους εκπαιδευόμενους του δεύτερου κύκλου (2ου) των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέταρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Κεντρικού Κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου... (περισσότερα >>)

 


(07.11.2013)

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου έχει αναβληθεί η έναρξη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Ενήλικες Πολίτες και για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης επειδή δεν μπορεί να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία των αιθουσών διδασκαλίας. Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευομένων σχετικά με την ακριβή ημερομηνία έναρξης των μαθημ... (περισσότερα >>)

 


(06.09.2013)

Παρακάτω θα βρείτε τους πίνακες συμμετεχόντων ανά Θεματικό Πεδίο για τον τρίτο (3ο) κύκλο των «Εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Αποφοίτους Ανώτατης Εκπαίδευσης»... (περισσότερα >>)

 


(05.06.2013)

Στο πλαίσιο της Πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης», Υποέργο 1 «Εκπαίδευση Ενηλίκων», Δράση 2 «Εξειδικευμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για Απόφοιτους Ανώτατης Εκπαίδευσης», διοργανώνεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο 3ος κύκλος εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για απόφοιτους ανώτατης εκπαίδευσης σε τομείς της φιλοσοφίας και γενικότερα των ανθρωπιστ... (περισσότερα >>)